Aichei-staal, ook bekend als ‘Aichi’-staal, is een hoogwaardig 440c-staal van Japanse makelij. Het Aichi-staal kan het beste in scharen worden gebruikt om niet alleen de perfecte scherpe snede elke keer te geven, maar ook de levensduur van de schaar zelf te verlengen. Neem bijvoorbeeld je snijmes waarmee je elke dag je groenten snijdt. Het is je favoriete mes, je gebruikt het bijna elke dag ... waarom? Omdat het keer op keer scherp blijft zonder dat je te dicht bij de laatste keer dat je het hebt laten slijpen, opnieuw hoeft te slijpen. Laten we ons nu niet laten meeslepen door messen, want we zijn hier om te praten over het Aichi Scissor-staal.
Het Aichi Scharenstaal doet precies zoals hierboven vermeld. Het staal geeft je een hoogwaardige schaar die sterk is, scherp blijft en natuurlijk mooi om te zien en te gebruiken is. Aichi Staal bestaat al vele jaren - ongeveer 80 jaar in dit stadium en zal er nog veel meer zijn. Aichi Scharenstaal is altijd al een publiekslieveling geweest, vooral voor ons. Zoveel dat we er ons geliefde Matsui-assortiment van hebben gekocht om onze klanten niets dan het beste te bieden, want in onze ogen verdienen jullie dat: het allerbeste! (Je mag ons later bedanken)
Door dat te zeggen, kom ik nu bij mijn volgende punt. Hier bij Scissor Tech zijn we geobsedeerd door scharen en alles wat met haar te maken heeft en hebben we er altijd naar gestreefd om waar mogelijk het beste te geven. Daarom HOUDEN we van Aichi Staal en hebben we deze op de meeste, zo niet bijna al onze scharen gebruikt om je het best mogelijke gereedschap te geven voor jouw lange carrière als kapper/barbier. Blijf staalsterk onze vrienden, tot de volgende keer!
Reacties zullen worden goedgekeurd alvorens ze verschijnen.